Loading...

workshops

WORKSHOPS

Gratis samen brainstormen?

ONS WORKSHOP AANBOD

Knip naar hip

De leerlingen nemen allemaal 2 à 3 oude kledingstukken mee die ze niet meer dragen of niet meer passen. We beginnen de dag met een moodboard maken van welke trends en items ze leuk vinden. Vervolgens gaan we een schets maken van het items of de items die de leerlingen willen gaan maken van hun oude kleding en daarna gaan we aan de slag achter de naaimachine.

Theater/optreden performance

Zijn jullie druk bezig met het organiseren van de jaarlijkse theater voorstelling en ontbreken de coolste outfits nog? Wij helpen jullie graag verder! Samen met een groep leerlingen gaan we aan de slag om de tofste outfits en/of items te maken die helemaal bij het verhaal van het stuk passen. Samen maken we het theater tot een geweldig stuk wat is uitgedacht van begin tot het eind!

Een kijkje in het leven als een designer

Nog geen inspiratie voor een nieuw ckv project of de leerlingen laten kennis maken met een nieuwe discipline? Here we go! Aan de hand van reststoffen en oude kleding gaan we tassen maken. Een item waar iedereen wat aan heeft en waarmee ze makkelijk kennis maken met deze discipline.

Wel eens gehoord van project catwalk? 

In een 6 tot 8 weken traject gaan we wekelijks aan de slag om een eigen outfit te maken en deze gaan we dan showen tijdens onze eigen catwalk show! De leerlingen leren in dit traject de eerste echte skills van het modevak. Werken achter de naaimachine, patronen maken/aanpassen, een show organiseren en ga zo maar verder!

Leerdoelen

Werken aan zelfvertrouwen; durven doen en vervolgens kunnen corrigeren.​

Leerlingen worden op een speelse manier bewustgemaakt van het fast fashion probleem en leren over duurzaamheid en hergebruik van kledingstukken.

De leerlingen laten ontdekken en experimenteren, zonder de druk van een perfect eindresultaat. Dit is een procesgerichte workshop.

Leerlingen leren om mogelijkheden te bedenken door het bewerken van materiaal, en hoe ze die vormgeven.

Door anders naar stoffen te kijken worden fantasie en creativiteit geprikkeld.

Leerlingen leren om materialen te onderzoeken en hiermee mogelijkheden te bedenken.

Aanvraag proces

Hoe werkt het aanvraag proces?

Klik hieronder op de gele button om een gratis brainstorm sessie te krijgen. Na het invullen van alle gegevens, benaderen wij jou om een bel afspraak te maken. Tijdens deze afspraak bespreken wij alles van A tot Z en vervolgens krijg je via de mail een opdrachtbevestiging. Daarna kunnen we aan de slag!


GRATIS BRAINSTORM SESSIE
Leerzaam
99%
Fun
99%
Unieke lesmethode
99%
Onvergetelijke dag
100%

Veelgestelde Vragen..

Nee het hoeft niet. Het is wel handig als de school naaimachines heeft, maar wij komen standaard met 2 naaimachines.